Telefon

+36 30/972 3766

E-mail

hari.aniko.kineziologia@gmail.com

A változásban önmagunkra találni.

Hogy mit hozott ez az év eddig a számomra?

Azt, amire már egy ideje vágytam, VÁLTOZÁST!

Persze mondhatnám, hogy finomabban is mehetett volna, de nem teszem, mert igy áll össze életem puzzle játéka. Megkaptam mindent, ami már a fejemben a tavalyi évben megfogalmazódott.

Lett egy új szakképesítésem (gyógypedagógiai segítő munkatárs, gyermek pszichológiai konzulens), ami által nyitottabbá váltam az emberek felé. 

Nagyobb , bővebb rálátást kaptam a sajátos nevelési igényű ( mozgásszervi, érzékszervi, értelmi vagy beszédfogyatékos autizmus spektrum zavarral küzdő és egyéb pszichés fejlődési zavarral küzdő gyermekek ) életére , nehézségeire, a tanulási, figyelem  vagy magatartásszabályozással küzdő gyermekek problémáira és szüleik küzdelmeire.

Eddig sem voltam kocka, de innentől más dimenzió nyílt meg előttem.

Mindenkit meghallgatni úgy, hogy valóban Őt halljam, és látni annak, akivé vállhat, ha nem teszünk elé gátakat (megszokásként, sztereotípizálva ).

Örülök, hogy a kineziológia munkám részeként tudom használni ezt a tudást, és ami még jóérzéssel tölt el az a felfedezés magamban, hogy hogyan váltam nyitottabbá, érdeklődőbbé és figyelmesebbé a munkámon kívül a mindennapjaimban.

A vállalkozásom mellett, amiben egyedül dolgozom, nyitni új munkaközösség felé, ez számomra egyben kihívás és új lendület energia, frissülés.

Igen mondhatnám, hogy ez a vírus helyzet miatt van….de NEM.

Ez egy tavalyról indult belső késztetés a nyitás felé (akkor nem láttam a hogyanját) és az élet megteremtette azt a helyzetet, hogy a cselekvés mezejére léptetett, ami által a kívánságom a helyére került. Persze mindez nem jött volna létre ilyen tempóban, ha nincs a covidJ

Gondold át, a Te élethelyzetedben milyen változás jött, ami külsőleg megijesztett, de belsőleg meg olyat léptél önismeretben, hogy boldoggá, vagy örömtelivé teljesebbé tett.

Szeretettel: Hári Anikó kineziológus Békés megye- Orosháza 30/972-3766

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük