Telefon

+36 30/972 3766

E-mail

hari.aniko.kineziologia@gmail.com

Ki irányít, Te, vagy a félelem?

Valamilyen fokon mindenki fél, aki nem a szeretetben él, de senki sem tud tovább félelemben élni, aki észrevette, hogy abban él!

Ilyenkor találkozunk!

Kineziológusként megtisztelő, hogy eljössz hozzám, hogy bátor vagy azt mondani: Nem akarok tovább félelemben élni. (mert megbénít és tehetetlenné tesz)

Segíts, hogy meglássam, hol akadt el a szeretet bennem, segíts, hogy újra induljon, és az egységhez vezessen.

A segítő kérdések által elmondod milyen élethelyzetben és életterületen tapasztalsz elakadást.

Majd ezután a kézizom tesztelésével pontosítom  az érzelem rögzült helyét , a fenntartó hitrendszereket, elkerülési mintákat, irracionális gondolatokat, félelmeket, összefüggéseket….

Ezen információk birtokában átbeszéljük a helyzetet és meglátások, felismerések születnek!

Fontos, hogy az oldás során nembántunk senkit, önmagad sem,  nem okolunk és nem büntetünk!

Mindenki a képességeihez mérten tud- tudott  adni és elfogadni!

Azonban a felismerések által szabad választásod lesz új tapasztalást szerezni.

Megismerni a saját belső erőforrásodat, azt szeretettel használni és benne lenni- létezni és ebből az érzésből cselekedni!

Minden cselekedetedet vagy a szeretet vagy a félelem vezérel. Rajtad áll, hogy melyiket választod. Segítek ennek felismerésében, különbség tételében.

Természetesen a régi minták még jelzik a jelenlétüket, de tudatos átöleléssel és ráhangolódással lecserélhetők! Fontos, hogy nem útáld és ne akard megsemmisíteni őket! Helyük volt az életedben, hiszen Te választottad akár gyermekként a „biztonságért” cserébe. Azonban már nem szolgálja az életedet.

Ez egy folyamat, a belső munka rólad szól és érted van. Merj rálépni erre az útra, mert felszabadít, felelősséget ad önmagadért és lehetőséget arra, hogy az önmagadban megtapasztalt szeretet által teljes életet élj.

Joggal kérdezheted, hogy mi lesz innentől a félelemmel?

Ezután is lesz csak rajtad kívül.

 Látni fogod, és igyekszel pontosítani megfoghatóvá tenni a jelenben, mert onnantól alakítható és irányítható! Amint a jelenben tapasztalod a készségeid és a szeretetben való létedet, ebből az erőből éled az életedet! És mit fog hozni cserébe? Megnyugvást, szeretetteli rálátást és megbocsájtást önmagad és mások felé. Életteliséget és megelégedettéget, egyre több pillanatot a jelen csodáival.

Ha nem hiszed, járj utána!

Szeretettel várlak: Hári Anikó kineziológus

Békés megye- Orosháza 30/972.3766

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük