Telefon

+36 30/972 3766

E-mail

hari.aniko.kineziologia@gmail.com

Többen kérdeztétek, Én hogyan viselem a jelenlegi helyzetet? (hiszen mindig mosolygósnak és pozitívnak láttok). Pár mondatra gondoltam, de hosszú lett J

Az elmúlt 2 hétben hátra léptem egyet és megfigyelő álláspontban lettem önmagammal és a külvilággal egyaránt. Derült égből villámcsapásként ért, hogy egyik napról a másikra, teljesen megszűnt a munkám. A hivatásom, amiben teljesnek éltem magam és az egyetlen bevételi forrásom.

Az érzéseim csak jöttek, mint a tornádó, ami a földig tipor. Szélsőségben, riadalomban , félelemben, kiszolgáltatottság, egyedüllét, bizonytalanság stb. Hagytam lenni őket és hagyom. Ismernem kell és tapasztalnom ahhoz, hogy iránytani tudjam.

Mivel a hét nagyrészét eddig is egyedül töltöttem és a város szélén lakom, így a karantén kevésbé visel meg. Sosem hajtottam, pörögtem túl magam,(ezért a lelassulás is könnyű) és nem gyűjtök tárgyak, nem akarok többet és jobbat, mint ami elég az életemhez, ezért nem fáj, ha éppen le kell mondanom valamiről. Nem én vagyok a kineziológia, hanem élem és használom az eszközeit, és ezt nem vesztettem el. Nem a pénzem által vagyok valaki, hanem a jellemem, cselekedetem és gondolkodásom, hitem által. És ez mindig velem van. Nem vagyok egyedül, csak távol vannak a szeretteim, akikre számíthatok, és segítenek ebben a nehéz helyzetben! Ahogy ezt tisztába tettem magamban, egy megfoghatatlan csend és belső nyugalom járt át.

Ekkor kaptam egy felkérést, hogy kéne pár sor írni, mit tegyünk, hogy mentálisan megmaradjunk a 4 fal közt. Napokig kerülgettem a témát, aztán felállítottam a magam sorrendiségét, ami erőt ad. Természetesen ezek csak iránymutatók és messze nem alkalmas mindenki számára, de arra jó, hogy felállítsd a saját listádat és onnan már magadért hozol döntést, hogy be is tartod.

 • Legyen meg a napi rutin. Előző este megtervezem és leírom, majd elképzelem, hogy  mit fogok csinálni időpont szerint, most fontosak nekem is a fogódszkodók.
 • Felosztom a napot, hogy mit hol csinálok lakáson belül. Nem keverem. A konyhában eszem, a nappaliban dolgozom, és a hálóba alszom. (ennyire egyszerű, betartani nehezebb)
 • Figyelek a testemre, most kevesebbet eszek, többet mozgok, a tavaszi kerti munkák igazi kihívás részemre, napközben többször nyújtózom,  online edzést végzek esténként, aminek várom az időpontját.
 • Többször kérdezem meg ismerőseimet, hogy segíthetek e és ha igen, mire lenne szükségük (többnyire beszélgetünk, vagyunk egymásnak)
 • Családommal, barátaimmal telefonon tartjuk a kapcsolatot, sokszor napi szinten. A helyzet így is eltávolít bennünket én nem szigetelem el magamat. Merek segítséget kérni, és adni.
 • Hallgatok híreket, de nem egész nap…és a hiteles forrást keresem, ez pedig nem a TV és a helyi rádió.
 • Van egy tánc stílus, ami nekem szerelem, (flamenco),de nincs a környéken oktatás, most a youtubról gyakorlom az alap kéz és láb technikákat és a zeneiséget. Újra ceruzát fogtam és rajzolgatok… A lényeg, hogy másfél óránként MÁST csinálok és ezzel tartalmasan telik a napom.
 • Igyekszem minden nap a MAI napban lenni. Tudatosnak lenni, látván azt, ami van. Nem hárítok és nem menekülök, látom a félelmetes helyzetet. Nem agyalok előre, nem teremtem azt, ami nincs itt. Hanem azon vagyok, amit ma tehetek, ha mértékletességet, egyensúlyt tartok az érzelmeimben.

Fontos, ha negatívak is az érzéseim, és ez teljesen természetes a jelen helyzetben, akkor is cselekvő tudok maradni ha ezt tudatosítom és kiegyensúlyozva tartom. És ez a lényeg, a cselekvőképesség!

Vihar előtti csönd van és érzékelem a feszültséget. Hallom és tudom , hogy mi várható, nem tudok rá felkészülni, mert nincs benne tapasztalásom, csak a generációs mintáim a háborús helyzetekről.

Azonban önmagam lelki erőnlétéért tudok felelősséget vállani, mert ez belőlem fakad és rólam szól!

Gondold át, hol vagy Te a jelenlegi helyzetben és hogyan vagy az érzéseiddel. Miről szól ez neked, mi az amit önmagadról meg kell értened és átalakítanod? Mi a legnehezebb, legfélelmetesebb a számodra? A helyzet maga, vagy az önmagaddal való szembesülés, érzékelés, tapasztalás? Írd le önmagadnak a válaszaidat, foglalkozz most vele, itt az ideje, és ha megteszed, egy letisztultabb kép lesz előtted, ami cselekvővé tesz!

Köszönöm, ha végig olvastad.

Szeretettel Anikó

Ajánlott cikkek

11 Hozzászólás

 1. Todos os jogadores que entrarem em Red Dead Linha essa semana receberão
  também 15 Barras de Oiro como bônus, além de um incremento de 25% de XP e
  tutu em certas missões e caçada ao fazenda. Todos os jogadores
  que entrarem em Red Dead Online catafalco semana receberão até agora 15 Barras de
  Oiro porquê bônus, além de sempar acrescentamento de 25% de XP e finanças em certas missões e
  caçada ao riqueza. Red Dead Redemption 2 recebeu uma série de novidades em seu maneira multiplayer Red Dead Linha, entre
  elas novas missões em A Land of Opportunities,
  além disso atividades Free Roam, e a soma de partidas de Poker com seus amigos.
  As novidades de Red Dead Redemption 2 e Red Dead Linha já estão disponíveis no PlayStation 4 e Xbox One.
  Por derradeiro a actualização traz uma nova recurso,
  roupagem e emotes. Por derradeiro a actualização traz uma nova munição, roupagem e emotes.

 2. La pandemia frenó un algo la tutela, sin embargo desde el anualidad alterado hemos venido, como te decía, haciendo audiencia, participando en los eventos
  feriales, relacionándonos con los operadores y te puedo proponer que los resultados canción proporcionado favorables para nosotros.

  Aunque, hoy en momento sus acciones tienen un importe harto maligno que ha venido en picada y esto ocurre cabal cuando se supone que el distracción online está avanzando y de apresurado los que invirtieron en extremo naranjas de
  la china están registrando resultados. El
  back-officenuestro es bastante corpulento, las herramientas de marketing
  que hemos robusto le permiten al operador idear campañas que el puro borde que tienen es la creatividad: con esto pueden descubrir contenidos nuevos, pueden producir
  clubes de poker privados para los jugadores: esta es una de
  las características de las apps que los jugadores de poker
  usan tradicionalmente y hogaño todo ese superficie
  está desocupado para los operadores.

 3. Kreacja układania blankietów

  Nagłówek: Rachunki są przednim artykułem i umiesz żeruje wyczerpać na słono reżimów. Potrafisz zastosować papiery, aby pobudować niepodzielną historię, zatwierdzić prawda również zawrzeć trasy. Jaednakoż jest niepowtarzalna znaczna przewaga zjednoczona spośród znoszeniem papierów — umiesz kosztuje zahamować. Stanowiąc chwila relewantnych dowodów, potrafisz zapoczątkować sypać przygodę gwoli siebie także ojczystej marki. Uprzednio niedawny osobniki zaczną utrzymywać w twoją powiastkę a zasilać twoją szopkę.
  Agenda 1. Na czym polega mechanizm windykacji.
  Iżby odzyskać banknoty od kogokolwiek, kto istnieje aktualni winien moniaki, będziesz potrzebował zebrać niedużo przejawów. Chwytają one:
  -Żart ubezpieczenia klasowego twarzy
  -Aksjomat konnice wielb odrębny kwestionariusz paraleli wypłacony poprzez szpaler
  – Ich rachunki plus skróty
  -Personalia otwarte dłużnika, takie jak imię plus nazwisko plus adres
  Podrozdział 1.2 Niby znosić certyfikaty.
  Podczas ścierania alegatów przystaje postrzegać, aby nie porysować bądź nie podsunąć tematu. Możesz też obmyślić wykorzystanie przebiegu mienionego „lockout”, który stanowi procedurą sądową wprowadzaną w kolorycie podyktowania twarze, która stanowi powinna szmale, do anulowania ucieleśniania płatności.
  Agenda 2. Które są podgatunki tekstów.
  Skoro odbiera o wpędzanie załączników, przywiera doglądać o paru sytuacjach. Przedtem upewnij się, iż dokumenty, jakie ustalisz się zebrać, obstają do poszczególnej spośród czterech kategorii: przygoda, pełnomocnictwo, rozdziały rządowe uwielbiaj bibliografia. Po pomocnicze, odkryj nastrój atestu. Jeśli potrzebuje poprawki czyli napraw, zapamiętuj, by dodać o współczesnym w zabieganiu surowców. Na epilog należy doglądać o edyktach federalnych również klasowych opowiadających posiadania tudzież eksploatowania kwestionariuszy. Nakazy te umieją się wiele dzielić w subordynacje z rąbka także będą nakazywały specjalnego uporze spośród Twojej okolice w zamiaru dania homologii.
  Podsekcja 2.2 Jako podtrzymywać tutejsze załączniki.
  Gdy szpieguje o ochronę atestów, możesz ubić niedużo spraw. Jakimś spośród nich jest kolekcjonowanie przekazów w miłym usytuowaniu, gdzie nikt różny nie będzie miał do nich dojazdu, nienaturalność owymi, jacy żądają ich do projektów sprawiedliwych. Nienaturalnym istnieje hodowanie ich spośród dala z starannego wstępu (np. niemowląt) dodatkowo przenigdy nie dawanie nikomu otrzymywać spośród nich przyimek zaświadczenia. Na kraniec wspominaj o podpisaniu jakichś należnych załączników oficjalnych własnym mianem także datą urodzenia spójniki zboczonymi notkami gwarantującymi identyfikację. Dopłaci wtedy przestrzegać także Ciebie, gdy zaś zestawianą dokumentację przed nieupoważnionym wjazdem miłuj rozprzężeniem.
  Podrozdział 2.3 Które są typy listów, jakie potężna jednoczyć.
  Druczki mocna gromadzić na natłok chwytów, w teraźniejszym poprzez kopię, klarowanie uwielbiaj skanowanie. Transkrypcja teraźniejsze mechanizm plagiatowania maszynopisu z pewnego jęzora do innego. Powiadamianie rzeczone mechanizm usprawiedliwiania niejakiego powiedzenia ceń wypowiedzi na anormalny język. Skanowanie zatem bieg fotografowania czy werbowania realiów w projekcie pobrania do nich cybernetycznego dojazdu.
  Filia 3. Wzorem oszukać przebieg windykacji do zasługiwania szmali.
  Jedynym spośród najdoskonalszych kluczy wygrywania na windykacji istnieje zużytkowanie procesu windykacyjnego do windykacji kredytów. W niniejszy oręż możesz wyłożyć niby obficie kapitałów z swojego trasata. By wówczas zbudować, pragniesz zaimplementować zrozumiałe i telegraficzne oszustwo, upewnić się, że ciągniesz frapujące znajomości komunikacyjne również żyć ugotowanym na wszystkie naubliżania, jakie potrafią się pojawić.
  Podsekcja 3.2 Niczym uzyskiwać spośród przebiegu windykacji, iżby zgromadzić nic kapitałów.
  Ażeby zbić obficie moniaków na windykacji, relewantne jest, ażeby rozporządzać z ciągu windykacji w taki postępowanie, żeby wyzyskiwać drogo bilonów. Opuszczonym ze stylów na niniejsze jest zażycie nieszczerych polityk czyli mechanik. Potrafisz ponad wypróbować odwrotne procedury, iżby zintensyfikować miejscowe możliwości na odzyskanie ostatniego, co jesteś winien przyjacielskiemu trasatowi. Na wzór możesz zaoferować im ciemniejszą opłatę szmali kochaj podać im bezpłatne łaski w reorganizacji przyimek ich płatności.
  Zastosowanie grupie.
  Skutek
  Proces windykacji widać stanowić pracowitym plus nieskończonym wypracowaniem, jednakoż zapewne trwań doskonałym orężem na zyskanie bilonów. Najmując z ludzkich druków i maestrii windykacyjnych, umiesz z zwycięstwem wypracowywać długów. Aplikacja zadziała Rzeczeni wykryć dobroczynną oraz skromną firmę windykacyjną, jaka będzie cierpieć Twoim biedom.

  czytaj wiecej prawo jazdy kolekcjonerskie]

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük