Telefon

+36 30/972 3766

E-mail

hari.aniko.kineziologia@gmail.com

2021. félév kineziológia képzései

( 19.000Ft/nap + 4.500Ft jegyzet szintenként)

HónapNapElnevezésHelyszín
Február25-28. (4 nap)Arcelemzés OB. III. tanfolyamOrosháza
Március 6-7. (2 nap)Szakma eszköze OB. I. tanfolyam
Békéscsaba
Március19-21. (3 nap)Tanulási készségek fejlesztéseBékéscsaba
Május 13-16. (4 nap)Arcelemzés OB.III. tanfolyamBékéscsaba

Tájékoztatás!

Amennyiben a képzés bármely okból elmarad, a képzési díj teljes egészében visszatérítésre kerül a Résztvevő számára, vagy kívánságára az általa választott más tanfolyam tanfolyami díjába kerül beszámításra.

Amennyiben a képzésen a Résztvevő bármely okból nem vesz részt és a képzés első napját megelőző 10 nap előtt írásban lemondja a képzésen való részvételét, a befizetett képzési díj részére visszafizetésre kerül, levonva a képzési díj 20%-t mint regisztrációs díjat. Egyébként a képzési díj visszaigénylésére nincs lehetősége. A Képzési Szolgáltató méltányosságból ettől eltérően dönthet.

Amennyiben a Résztvevő abbahagyja a képzést, számára a képzési díj, illetve annak része nem jár vissza. Amennyiben a Résztvevő halasztási kérelmet nyújtott be, és ezt a Képzési Szolgáltató elfogadja, engedélyezheti, hogy a már teljesített tanórák alól a Résztvevő felmentést kapjon. Ebben az esetben a képzési díjat a Képzési Szolgáltató egyénileg, az eset körülményeit figyelembe véve állapítja meg (teljes, 50%, időarányos).

Tanítványaim ETI- vizsgára való felkészítését vállalom! Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara tagja vagyok.  Működési engedély sz.: 129699.

Hári Anikó

Önismereti-személyiségfejlesztő tréner, Kineziológus-OneBrain oktató, Párkapcsolati coach,tréner

 www.harianiko-kineziologus.hu 

Ha kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal!

Kapcsolat

Telefon
+36 30/972 3766

E-mail
hari.aniko.kineziologia@gmail.com

Facebook
Hári Anikó Kineziológus