Telefon

+36 30/972 3766

E-mail

hari.aniko.kineziologia@gmail.com

 

Kedves Anikó!

Így bő 3 hónap után úgy éreztem eljött a pillanat, hogy jelentkezzem.

Amikor először mentem Önhöz nagyon mélyen voltam, szorogtam, depressziós voltam, nem láttam a kiutat, viszont most már sokkal jobban érzem magam.

Lett önbizalmam, magabiztosabb, jó kedvű vagyok, a párkapcsolatom is sokkal jobb lett és a munkám miatt sem szorongok. Igaz most az egészségem nem épp a legfényesebben áll, de Önnek köszönhetően végre azt helyezem előtérbe, nem pedig a munkát, így elindultam végre a gyógyulás felé.

Köszönöm, hogy megismerhettem, már csak az a 2 alkalom is nagyon feltöltött.

A kisugárzása, kedvessége, szaktudása fantasztikus.

Örökké hálás leszek Önnek és további ilyen sikereket kívánok a későbbiekben is ❤

Szeretettel: K. Niki

 


Kedves Aniko!

Apró helyzet jelentés:

Jól vagyok, oldjuk itthon közösen a dolgokat a lányommal.

Időként könnyebben, de azért vannak nehez pillantok is.

De beszelgetünk, meg ha nehéz is.

Dolgozom az új magyar cégnel. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam már az új ügyfelektől is.

Nagyon jó érzes, hogy megbecsülik a munkám.

Párom rezgéseit jobban látom, kölcsönös az együtt müködés.

Mind ketten benne vagyunk a kapcsolatban..végre újra.

Hihetetlen, néha még is azt kérdezem, hogy álom vagy valóság – ez az egész körülöttem ?

Nem tartanék itt.

Nem sikerült volna, ha nem kapok tőled segítséget, az elvesztett Ön erőm, merhetetlenül hálás vagyok Neked!

Szeretettel.K. Zsanett

 


Szia Anikó!

Gondoltam, elújságolom, hogy túl vagyok két fogorvosi kezelésen és nem haltam bele, sőt, ma már majdnem olyan laza voltam, mint egy wellness hétvégén. 😂

Utána barkácsboltba is elmentem, pedig oda is utálok menni, mert csiga lassúak. 🙈

Alkalmazom, amikről beszèltünk.

Figyelem a színeket, illatokat, hangokat, stb. Próbálok jelen lenni.

Ma mèg a fogorvos puha kezét is megfigyeltem.

Egyre kevésbé szorongok.

Ha kicsit elkezdem magam rosszul érezni, visszaszámolok 12700-tól, hogy biztos eltereljem a gondolataimat. 😂

Két hónapja még elképzelhetetlen volt, hogy egy percet is kibírjak a fogorvosnàl vagy egy boltban.

Hálás vagyok a segítségedért, szakértelmedért!

Nagyon köszönöm!

Nagy kincs a személyiséged is, másnak nem tudnék így megnyílni.

Szeretettel: R. J.


„Szia Anikó!

Én évekkel ezelőtt voltam nálad kezelésen. Családi problémával kellett szembe néznem, ez annyit jelent, hogy a családi vállalkozásunkban dolgoztam, ahol a családom és én is rosszul kezeltük egymást, konkrétan pánikbetegség alakult ki nálam, amire aztán gyógyszert is szedtem évekig.

3 alkalommal voltam nálad, majd egy kineziológia másik formáját is kipróbáltam, amiben te segítettél, hogy kihez menjek Orosházán.

Először is én nem tudtam mi történik velem és miért van az amiben benne voltam, így megkerestük az okokat, majd amikor megvoltak az okok, azokat kezeltük. Első alkalommal furcsának éreztem ezt az egészet, de az első alkalom után már éreztem a változást, kicsit meg tudtam nyugodni, ami akkoriban nagy szó volt! Kaptam tőled feladatot is, bizonyos gyakorlatokat kellett végezzek és hangosan is fel kellett olvasnom dolgokat magamnak, ha őszinte akarok lenni, nem gondoltam volna, hogy ennyire fog tudni ez nekem segíteni, de segített és elindított ez az egész egy olyan irányba, amikor meg tanultam kezelni a pánik rohamokat, jó persze abban az állapotban már sajnos gyógyszeres beavatkozásra is szükség volt már, de nagyon sok alap dolgot megtanultam és elsajátítottam, hogyan nyugtassam le magam.

Majd szerettem járni az alkalmakra, mert mindig tudtam, hogy utána jobban leszek és sok sok segítséget kaptam közben, aminek hatására ráébredtem és meghoztam életem legjobb döntését, hogy fel kell mondjak a családi cégnél. Felmondtam a családi cégnél és azóta a magam útját járom és mindig szeretettel gondolok erre az időszakra, mert bár nagyon nehéz volt, ennek ellenére életemben először döntést hoztam és jó döntést.

Ha van bármi problémám az életben, amit úgy érzek túl nő rajtam vagy nem jól tudom kezelni, azonnal megfordul a fejemben, hogy igen Anikóhoz szívesen elmennék és érlelődik is bennem, hogy ismét elmegyek hozzá, mert nem szabad megvárni, hogy teljesen lecsúszott állapotba kerüljek, mert azt sokkal nehezebb gyógyítani, mint ha idejében kapok oldásokat a felmerülő problémákra, akkor sokkal hamarabb túl is tudok lépni a problémákon.

R. Magdi”


„Kedves Anikó!

Felkerestelek, mert szorongtam. Féltem Istentől és nem ismertem magamat. Azt hittem, büntetés vár rám. Fogcsikorgatva szenvedtem, és nem tudtam sírni sem.

Mikor felkerestelek, szobádba lépve a nyugalom, az elfogadás és a szeretet fogadott. Melegített.

Én mégis támadtalak, hogy nem szeretnék függővé válni a segítségedtől, mert annyira vágytam már a szabadságot. Megnyugtattál, hogy neked az a siker, ha a saját lábamra állok. Hogy eszközt adsz a kezembe, és a döntés az enyém. Egyedül rajtam áll, hogy hajlandó vagyok-e tenni magamért.

A kezemet fogva kérdezgettél, és meglehet, időnként nem is értettem a kérdést, a testem válaszolt. Olyan válaszokat adott, aminek hallatán tudtam, ezzel a módszerrel a vesémbe látsz.

Minden oldás után könnyebbnek éreztem magam. Súlyokat tettem le.

Így lehet, hogy ma már emelt fővel járok az utcán.

Mert tudom, ki vagyok. Tudom, hogy erős vagyok. Tudom, hogy a kezemben a sorsom. Tudom, hogy tehetek magamért.

És ha kell, bármikor kérhetek segítséget. Mert segítséget kérni erőt jelent…

Köszönöm!

H. Anna”


„Kedves Anikó,

Mikor felkerestelek,bar meg csak 24-25 eves voltam de úgy ereztem teljesen kiégtem. A parkapcsolatom romokban hevert,a munkahelyi elvarasokat csak nehezen tudtam teljesíteni. Az élet minden területén 100% akartam nyújtani, de nem ment. Mindig a múlton rágódtam, mit kellett volna máshogy csinálnom. A kezelések alatt megtanultam, hogy nem szabad a múlton rágódni, el kell engedni a haragunkat. A hibainkon mar nem tudunk változtatni, e jóvátenni, vagy törekedni rá igen. Ma már nem zavar, ha nem tudok mindenhol,mindenkinek megfelelni. Sokkal jobban érzem magam. Munkát váltottam,a parkapcsolatom teljes mertekben helyrejött, stresszmentesebb lett az életem.Tudok fontossági sorrendet felállítani.

Köszönöm a segítségedet!

H.Szandra”


„Szép hetet!Kedves Anikó!

Örömmel vettem a vélemény kérést, mert azóta bennem van, hogy köszönetet mondjak neked, amióta kiléptem az ajtódon, de valahogy mindig elmaradt… Így ezt is megtehetem!  🙂

Szóval, ami miatt felkerestelek az a teljes döntésképtelenség állapota volt. A jövőmmel, a családommal, a párommal és a munkámmal kapcsolatban is egy teljes káosz uralkodott a fejemben. A kezelés alatt tudatosult bennem, hogy a probléma gyökere az önbizalom hiány, és a félelem attól, hogy másoknak fájdalmat vagy bármi nehézséget okozok.

A feladatok segítettek felismerni az értékeimet, és azt, hogy elsősorban saját magamért vagyok felelős.

Szembe tudtam nézni a kérdéseimmel, és meg is válaszoltam őket. Az önismeret gyakorlatait, amiben magamat kívülről szemlélve kellett tanulmányoznom, a mai napig gyakorlom, és nagyon élvezem. 🙂

Hálásan köszönöm a segítségedet!

Munkádhoz további sikereket és örömöt kívánok!

Köszönettel:  M. Erika”


„Kedves Anikó!

Iker gyermekeimet veszítettem el egy fertőzés miatt (24 hetes terhes voltam).

Nem tudtam feldolgozni az elvesztésüket, ezért kerestelek meg Téged.

Rengeteget segítettél az elengedésükben és a gyász feldolgozásában.

A kezelés alatt nagyon jól éreztem magam, éreztem a szeretet és az erőt, ami végre visszatért belém. Mára megtanultam kezelni a pánikbetegséget, a gyakorlatokat alkalmazom.

Nehéz időszak van mögöttem, de nagyon örülök, hogy megkerestelek Téged Anikó.

Köszönöm a segítségedet,Köszönök mindent, szép napot!

D. Adél”


„Kedves Anikó!

Nagy örömömre szolgál, hogy visszajelezhetem mindazt, amit az elmúlt években Tőled s általad kaptam. 🙂

Úgy gondolom, hogy az arra fogékony emberek az önfelfedezés útját járva rendkívül hatékony módszereket és útmutatást kaphatnak a segédleteddel. Ahogy ez történt velem is. Minden alkalom, amikor Téged felkerestelek, olyan felismeréseket hozott el számomra, amik segítettek abban, hogy céltudatosabban és magabiztosabban tartsak bizonyos dolgok felé, vagy éppen távolodjak a megszokott, de számomra a legkevésbé sem hasznos szokástól/beidegződéstől. Volt, hogy nem konkrét céllal mentem Hozzád, csupán azt éreztem, hogy a dolgok nem jók úgy ahogy vannak és szerettem volna rájönni, megfogalmazni mi is lehet az ok.Te rávilágítottál arra, hogy mi lehet az a mélyen gyökeredző probléma, amin dolgozni kell és mindig volt a későbbiek során pozitív kihatása egy-egy kezelésnek.

A legelső terápia volt az egyik legemlékezetesebb – talán mert ez volt az egyik legnagyobb mérföldkő és aminek felismerése hatalmas haszon számomra mind a mai napig, pedig sok-sok évvel ezelőtt történt. Ekkor mutattál rá, hogy a görcsös szeretet, mindenáron való ragaszkodás sokkal többet árt mint használ. Ezt szem előtt tartva mindig tudok picit elengedni, ha úgy érzem, túlzó már amit szeretet jelszóval adok vagy éppen megkövetelek a másiktól. Majd később általad tanultam meg mi a különbség gyermeki énem megőrzése és a gyerekes viselkedés között. (Be kell látnom, hogy hatalmas…) Illetve mióta rávilágítottál már a miérteket sem kutatom – a lényeg, hogy hogyan tudom megoldani az adott helyzetet. Ez most csak néhány példa volt azon rendkívül hasznos dolgok közül amiket együtt fedeztünk fel, de úgy gondolom fog ezeknek a száma még gyarapodni. 🙂

Azon embereknek ajánlom ezt a módszert ,akik nyitottak arra, hogy szembesüljenek önmagukkal, hibáikkal de legfőképpen: erényeikkel. Talán nem egy azonnali hatalmas 180 fokos fordulatot hoz egy-egy találkozás (de természetesen az is megeshet), viszont hosszútávon, beépítve az életünkbe bámulatosan sokszor döbbenhetünk rá , hogy ezt is-azt is Tőled kaptuk/tanultuk.

A kezelések mindig hetekig tartó feltöltődést hoznak nekem, szeretem azt a megnyugtató, erőt adó hangulatot, amit tapasztalok közben Nálad.

Köszönöm a lehetőséget, hogy elmondhattam milyen sokat jelent a Veled való együttműködés, nagyon örülök, hogy megismerhettelek Téged. 🙂 Szívem titkos vágya tanulni is a módszert és segíteni másoknak. Úgy gondolom ha itt lesz az ideje, akkor ennek költségére is megkapom majd a szükséges összeget. 😉

Kívánok további nagyon szép estét Neked!

Ölellek és puszillak:F.H.Kriszti”


„Szia  Anikó!

Tavaly Júliusban kerestelek fel,az ügyben,hogy hogyan tudnék egy kapcsolatnak a lehető legkevesebb fájdalommal,és a legharmónikusabb úton végett vetni.

Rengeteg jó tanáccsal láttál el, ami valóban működött!

A veled töltött időnek, beszélgetésnek azonban az volt az igazi csodája, hogy egy különös, számomra érthetetlen,de nagyon kellemes érzelmi egyensúly keletkezett bennem. Amolyan gondolat nélküliség, elégedettség, teljes fókusz a jelenre. Érdekes, mert a teszt során 4 csepp Iszalagot itattál velem, ami segít a jelenben maradni. A realitás virága. Jó ideig eltartott ez az állapot.

A dolgaim jól alakultak végül.😊

Érdekesség még, hogy csak látogatóban voltam itthon Londonból és a távozásom előtti napon voltam nálad. Általában mindig szomorúsággal a szívemben szálltam fel a Londonba induló gépre, kivéve most. Nyugodt voltam. Békés. Nem értettem. Különös egy állapot volt. Tudtam, hogy neked köszönhetem!

Tömör visszaigazolásom rólad, hogy kitűnő, szakképzett, kiegyensúlyozott szakember vagy!!

Köszönöm a segítséged!! További eredményes munkát kívánok! Julie”


„Kedves Anikó!

Ez a kép nem készülhetett volna el, ha Te nem vagy! Jl Mielőtt először voltam nálad, már kezdtem feladni, hogy valakivel közösen éljem az életemet, mert folyamatosan zsákutcákba futottam. Most van egy Társam,egy lakáskulcsom, csongrádi lakcímem és a fiam mellett egy lányom is van.

A bíróság az első tárgyaláson Árpinál helyezte el Csengét. Köszönöm, hogy segítettél neki is, mert nem tudta volna ezt végigcsinálni. Egy összetört ember ment el hozzád, és egy higgadt, bizakodó férfi jött ki.

Szeretettel gondolunk Rád!

Kata és Árpi”


Kedves Anikó!

Örülök, hogy jelentkeztem a tanfolyamodra. A személyiséged teljesen magával ragadott. Szívvel-lélekkel adtad át kis csoportunknak ezt a csodálatos tudást.
Segítettél a megértésben, részletesen elmagyaráztad nekünk ezt a nehéz és bonyolultnak tűnő világot. Általad sok mindent másképpen látok, kinyílt előttem a világ.
Más szemmel nézek a körülöttem lévő dolgokra, emberekre.
Szeretném továbbra is tartani veled a kapcsolatot és még többet tanulni tőled.
Köszönöm Neked a kedvességedet és türelmedet.

Szeretettel: M. Ibolya”


„Nagyon örülök a döntésemnek, hogy részt vettem Anikó kineziológia tanfolyamán. Célom, hogy a saját tapasztalatomat, tudásomat és megértésemet mások fejlődésének segítségére tudjam felhasználni. Ez a tanfolyam olyan eszközt adott a kezembe, ami a már kialakult világnézetemet széles körben alkalmazható formába önti. Ha van benned elég spiritusz, hogy a frappáns gondolatokat és a szép szavakat tettekre váltsd, jó helyen jársz. Anikó olyan éles eszű, nyílt szívű tanár, aki határozottan felismerteti a tudatalattid üzenetét, tágítja a világnézetedet, kitolja a határaidat.

A legbonyoltutabb dolgokat is világos, érthető formában adja át. A tanfolyam gyakorlat orientált, tehát rögtön egy megfogható, alkalmazható tudást viszel haza. Köszi Anikó!

Sz. Zs. H.”


  • „Anikó stílusa a legjobb egyetemi előadóiméval vetekszik. Érthetően magyaráz, kiemeli a fontos részeket, és mindig van egy-két témához illő története, amivel fenntartja az érdeklődésünket.
  • Nagyon tetszett, hogy mindenre volt egy életszerű példa, ami velünk is bármikor megeshet. Ezek közül Anikó sokat a saját életéből hozott, ami még emberibbé tette őt a szememben, a hangulatot pedig közvetlenebbé, „családiasabbá”.
  • Jó volt, hogy amit csak tudtunk, élesben is egyből kirpóbálhattunk, így jobban berögződtek a gyakorlatok.
  • Tetszett, hogy bár sokan voltunk, mindenkire oda volt figyelve, mindenki kapott egy kis útmutatást vagy plusz segítséget attól függően, hogy mire volt szükségünk.
  • Amit még szeretnék (külön) kiemelni, az a tanfolyam hangulata. Nagyon sokat számított nekem, hogy végig oldott, vidám légkörben tanulhattam és gyakorolhattam, ahol lehetett hibázni, meg tudtuk dícsérni egymást, és ha akadtak is nehézségek, együtt nevettünk rajta és tettünk ellene

Nagyon hálás vagyok hogy itt lehettem és hogy tőled tanulhattam! („nagyon jó volt, köszönöm”)
Puszi: Kamilla”


Kedves Anikó!

A tanfolyam számomra ablak egy új világra, és egy új élet kezdete. Most értettem meg, hogy bármit elrontottam vagy úgy éreztem, hogy elrontottam, helyre lehet hozni. Ha nem is tudok változtatni rajta, az én érzéseim és emlékeim változnak. A hibáktól nem kevesebb lettem, hanem több leszek.

Hihetetlen erőt ad, hogy tanfolyamon mind hasonló gondolkodású emberekkel találkoztam. Hári Anikó fantasztikus lendületes jó tanár. Láthatóan érti és élvezi azt, amit tanít. A lelkesedése és pozitív kisugárzása feltölti a változásra vágyó embereket.

Szabó Andrea


Kedves Anikó!

 

Először is köszönöm – köszönjük – a segítséged!

A kályhától indulok…

Van egy egyetemista korú lányom, aki művészeti beállítottságú, mindig is az volt, ennél fogva nagyon érzékeny…

Hiszem és vallom, hogy a testi panaszoknak lelki oka van. A ki nem mondott szavak is tudnak bajt okozni.☝️

Ez év 2020 januárjától állandó rekedségtől szenvedett, mígnem  augusztusban teljes elment a hangja.

Mindeddig nem fordult orvoshoz. Nem részletezem, de szeptemberben műtétre kerül sor.

Döbbenetünkre mindkét hangszálán találtak egy-egy csomót, amit lézeres műtéttel kellett eltávolítani.

Jött a reszketős időszak, kb egy hónap. Vajon az eltávolított daganat jó- vagy rossz indulatú???

Szerencsénk volt!

Teltek a hónapok és a beszédhangja nem tért vissza. Novemberben a türelmünk határán találtunk Rád. Újfent szerencse, hogy elvállaltad a kezelését. Megtörtént a találkozó és csak Ti tudjátok hogyan zajlott,  de már közvetlenül ezután érezhető volt a változás!

Sokkal felszabadultabb lett a lányom! A tegnapi napon megtörtént a CSODA!!!

Újra van beszédhangja a gyereknek!

Nem a régi és tudom sok munka vár még Rátok, de nagyon hálásak vagyunk!

Bízva a további együttműködésben és annak sikerében, nagy boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk Neked és a szeretteidnek!

Katalin és Sára


Kedves Anikó!

Nem tudom, emlékszik-e rám, M. Niki vagyok, én vagyok az, aki szenvedett a jogász államvizsgákkal.

A 4-ből 2 sikerült. Sajnos a másik 2-re nem tudtam sem felkészülni, sem elmenni, mert elkaptam ezt a vírust, és komoly tüneteim is voltak, és sajnos nem is engedélyezték dékáni engedéllyel sem a maradék 2 vizsgát, így azok következő félévre maradnak, de már látom az alagút végét. 🙂

Csak azért írtam, mert kérte, hogy üzenjek, ha sikerülnek. Igaz, csak a fele sikerült, de már túl jutottam a holtponton. Nagyon köszönöm a segítségét!

 

Üdvözlettel: M.  Nikolett


Kedves Anikó!

Jól alakul édesanyámmal a kapcsolatom. Köszönöm a segítséged!

Üdvözlettel: Márti


Szia Anikó!

Ma voltam vizsgázni rutinból.

Sikerült!!!!!

És képzeld ott volt a régi oktatóm is J

El akartam neked mesélni!

Köszönök mindent ! Puszi O. Mária


Ha kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal!

Kapcsolat

Telefon
+36 30/972 3766

E-mail
hari.aniko.kineziologia@gmail.com

Facebook
Hári Anikó Kineziológus